Deze leren ballerina's van Mango gaan helemaal viral, en je shopt ze hier

Het populaire schoeisel waarmee je het hele jaar uit de voeten kunt!

Als er één schoen is die nu al een plekje in de lijst van 'populairste schoenen van 2023' heeft veroverd, dan is het wel de ballerina. Nu is er een nieuw paar ballerina's die compleet viral gaan. De budgetvriendelijke leren ballerina's van Mango gaan op dit moment als zoete broodjes over de (online) toonbank, en wij snappen heel goed waarom.

Of je ze nu draagt met of zonder sok, lange broek, short, rokje of jurk: ballerina's staan werkelijk bij alles. Hoewel de ballerina al even in ons midden is, voorspellen we niet dat we het schoeisel snel zullen zien verdwijnen. Ze zijn de investering dus zeker waard als je het aan ons vraagt. Je shopt de viral ballerina van Mango hieronder:

Mango

Mango leren ballerina

Mango
€ 45,99

Deze leren ballerina's van Mango gaan helemaal viral, en je shopt ze hier

Het populaire schoeisel komt in allerlei verschillende varianten in zowel hogere of lagere prijsklassen. Hoewel de ballerina's van Miu Miu razend populair zijn, hangt daar ook een prijskaartje aan. Maar niet getreurd, want er zijn genoeg ballerina's op de markt die toegankelijker zijn voor meerdere portemonnees. Zo zijn daar nu de viral ballerina's van Mango. Je shopt ze voor nog geen vijf tientjes en ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Toch net even een wat leuker prijsje dan de Miu Miu-variant, niet?

Naast een zwart en nude exemplaar (waarmee je altijd goed zit) komt de populaire schoen ook in een coole zilveren variant, voor diegene die niet bang is om een beetje op te vallen. Met deze ballerina's kun je het hele jaar door uit de voeten, want je draagt ze net zo lief met een short, rokje of jurkje tijdens een warme zomerdag als met een jeans en een dik paar sokken in het najaar.

De run op deze viral Mango ballerina's is inmiddels al ingezet, dus haast je voordat je straks achter het net vist.. Ga jij voor zwart, nude of zilver, of... allemaal?

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping