Jennifer Aniston betreedt haar grijs haar-'era' en ziet er nog altijd geweldig uit

De 'Friends'-ster kon dan ook rekenen op een hoop positieve reacties.

Jennifer Aniston en haar – het is al een ding sinds de serie Friends haar beroemdheid naar ongekende hoogte bracht. De kapsels van haar personage Rachel werden veelvuldig meegenomen naar kappers als voorbeeld en ook nadat de serie stopte bleef Jennifer inspireren met haar haar-looks. En nu ze een eigen haarverzorgingsmerk heeft moet ze die reputatie al helemaal in stand houden, maar gelukkig gaat dat haar prima af. Nu ze de 54 heeft aangetikt betrekt ze ook met trots haar grijze haar bij haar looks.

Jennifer Aniston is in haar grijs haar-era

Haar grijze lokken waren te zien in een video die ze deelde op haar Instagram-kanaal, en niet lang nadat ze de post deelde stroomden de positieve reacties binnen op haar look waarmee ze haar leeftijd omarmt. De video deelde ze om een nieuw product van haar haarverzorgingsmerk LolaVie onder de aandacht te brengen, maar haar volgers hadden meer oog voor haar dan voor het product. In de video zien we wat grijze lokken tussen haar kenmerkende blonde tevoorschijn piepen, en Jennifer steekt deze verkleurde delen niet onder stoelen of banken – bekijk haar post onderaan dit artikel.

In februari 2022 deelde ze met E! News: 'Universeel worden we allemaal volwassen en worden we allemaal oud. Je kan dat niet ontkennen, dat is een gegeven. Maar we kunnen ook in ons oudere jaren vitaal zijn en floreren. Onze maatschappij houdt ervan om te zeggen: "Oh, nu ben je zo oud, nu ga je bergafwaarts, doei. Je bent niet langer waardevol of bruikbaar voor de maatschappij." En dat is gewoon zo verkeerd.'

Een volger deelde onder de video: 'Well done for allowing grey to come through - refreshing', en daar sluiten wij ons helemaal bij aan.

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar