De zonnebrand van Zenova is door de Consumentenbond als beste getest

Smeren maar!

Smeren, smeren, smeren: het kan niet vaak genoeg gezegd worden. Op je gezicht, je armen, je benen, overal een goede laag zonnebrand. Zelfs je haren moeten beschermd worden tegen de zon.

Maar als echte zonaanbidders willen we stiekem wel genieten van al dat heerlijke weer. Dus, wat moet er per se in onze strandtas zitten? Juist, een fijne en beschermende zonnebrand. Volgens de Consumentenbond is dit de beste koop.

De zonnebrand van Zenova komt als beste uit de test bij de Consumentenbond

Bol.com

Zenova zonnespray SPF30

€ 16,95

We kijken hier naar een echte winnaar. Zenova werd door de Consumentenbond met elf andere merken vergeleken. Driemaal werd de zonnebrand als beste bekroond: de Beste Koop, Beste van de Test en de meest Groene Keuze.

De waterresistente zonnebrand is rijk aan vitamine E en is geschikt voor de gevoelige huid. We snappen wel waarom dit de beste zonnebrand is in de categorie Groene Keuze. Zo zijn de producten van Zenova vrij van microplastic, veganistisch, koraalvriendelijk en is de fles deels gemaakt gerecycled plastic. Een duurzame keuze hoeft dus niet te betekenen dat je meer geld uitgeeft.

Hier shop je de producten van Zenova het goedkoopst

We verklappen wel een geheim, we weten namelijk waar je deze zonnebrand voor de beste prijs kan kopen. Volgende keer als je in de stad bent wandel je langs Action en sla je je slag. De producten van Zenova shop je bij Action namelijk al vanaf €2,39.

Helaas kun je niet vanuit je luie stoel naar de webshop van Action gaan, dus trek met de benenwagen richting de winkel. Het is de moeite waard. En nogmaals: niet vergeten je in te smeren!

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare