Bizarre voicemail van Pete Davidson aan PETA gelekt: 'Suck my dick'

*Pakt de popcorn*

pete davidson premiere transformers
Nina WesterveltGetty Images

Maandag was een bijzondere dag voor Pete Davidson. Hij verscheen op de rode loper van de première van Transformers: Rise of the Beasts in New York in een nogal bijzonder blauw trainingspak én hij liet een bizarre voicemail achter bij een PETA-medewerker. What a time to be alive.

Pete Davidson is niet blij met PETA

Pete Davidson, de voormalig Saturday Night Live-comedian, heeft een nieuwe hond gekocht. Allemaal prima, maar niet voor PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). Nadat het nieuws bekend werd dat de ex van Kim Kardashian een puppy had gekocht in een dierenwinkel, sprak een hoge pief van de organisatie haar zorgen uit bij entertainmentplatform TMZ.

'Het is tragisch dat Pete niet op zoek ging naar een straathond uit een dierenasiel in de stad', zei Daphna Nachminovitch, PETA's senior VP. Met die aandacht rondom zijn nieuwe hond was Davidson niet blij. Zijn reactie? Hij liet een vociemail achter bij PETA, die zij vervolgens weer deelde met TMZ. De juice!

Davidsons voicemail ging ongeveer zo:

'Hallo, mijn naam is Pete Davidson. Dit bericht is voor Daphna. Heel erg bedankt voor het publiekelijk bespreken dat ik geen hond heb geadopteerd. Ik wil je even laten weten dat ik ernstig allergisch ben voor honden, dus ik kan alleen leven met een specifiek ras. Cavapoos en dat soort honden zijn de enige honden waar ik niet allergisch voor ben. Daarbij is de twee-jarige hond van mijn moeder vorige week overleden en we zijn allemaal erg verdrietig. Ook daarom wilden we een soortgelijke hond: een Cavapoo. Waarom doe je geen onderzoek voordat je verdomme dit soort nieuwsverhalen maakt, want je bent een saaie, vermoeiende [niet te verstaan]. Suck my dick!

TMZ werkt als mediator voor Pete Davidson en PETA

Naast het delen van de voicemail, gaf PETA uiteraard ook een reactie aan TMZ: 'Als Pete zijn onderzoek had gedaan, zou hij weten dat er niet zoiets bestaat als een hypoallergene hond, dat minstens een kwart van de honden in asielen raszuiver is en dat Petfinder lijsjtjes heeft met dakloze honden, van elk ras, inclusief degene die hij heeft gekocht.'

Waarop Pete Davidson vervolgens weer reageerde – uiteraard óók via TMZ – door te zeggen: 'Ik heb mijn moeder en zus in meer dan twintig jaar niet zo zien huilen. Ik probeerde mijn familie op te vrolijken. Ik was al boos dat de winkel me had gefilmd zonder mijn toestemming. En dan nu deze organisatie (PETA) die me publiekelijk veroordeeld. Het maakt de situatie alleen maar erger. Ik ben van streek en ja het was een slechte woordkeuze, maar ik heb er geen spijt van dat ik voor mezelf en mijn familie opkwam.'

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot een of andere house-dj zijn uitspraak 'Ik ben alleen niet allergisch voor cavapoos' remixt en op een track gooit. Diplo, sla je kans.



Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws