Dit is de mooiste plus size zwemkleding om helemaal in stijl de zomer door te komen

Kom maar door met die zomerse dagen.

Het vinden van een goede bikini is al een uitdaging, maar als je op zoek bent naar plus size zwemkleding kan het al helemaal lastig zijn. Zo hebben lang niet alle webshops een plus size-sectie, waardoor het vaak wat grondiger zoekwerk vereist. Gelukkig hebben de webshops van de Bijenkorf, SKIMS, Mango en Hunkemöller een gigantisch aanbod aan grotere maten, waardoor er genoeg stijlvolle opties te vinden zijn.

Het maakt niet uit hoeveel of hoe weinig je bedekt: het is het meest belangrijk dat je je comfortabel en mooi voelt. Van klassieke bikini's tot een high waist plus size bikini en tijdloze badpakken: de opties zijn eindeloos en er is voor ieder wat wils. Heb je binnenkort vakantieplannen of ben je gewoon van plan om de hele zomer lang in je tuin of op je dakterras te vertoeven? Dit is de mooiste plus size badkleding om helemaal in stijl de zomer door te komen.

We zeggen plus size omdat de lijnen die deze maten omvatten door de merken vaak zo genoemd worden, maar we kijken reikhalzend uit naar de era waarin deze maten gewoon bij de normale collecties horen.

Deze shaping badpakken zijn het enige wat we deze zomer nog willen dragen >

Shop de mooiste plus size zwemkleding

Advertentie - Lees hieronder verder
1
Miraclesuit corrigerend badpak zonder beugel
Bijenkorf
€ 215,00
2
Hunkemöller badpak
Hunkemöller
€ 69,00
€ 48,30 (30% off)
3
Mango triangel bikinitop
Mango
€ 39,99
4
SKIMS bikinitop
SKIMS
€ 58,00
5
Ganni badpak
Mytheresa
€ 165,00
€ 99,00 (40% off)
6
C&A bikinitop met beugels
C&A
€ 19,99
7
Hunkemöller shaping badpak
Hunkemöller
€ 84,50
€ 59,15 (30% off)
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shop