Millie Bobby Brown draagt een crop-top naar haar verlovingsfeest

Deze outfit schreeuwt bruiloft vibes 👰🏻‍♀️

Eerder dit jaar kondigden Millie Bobby Brown en Jake Bongiovi terloops op Instagram aan dat ze hun relatie naar een hoger niveau hadden getild. Oftewel, ze verloofden zich! En om dat moment te vieren gaf het stel onlangs een feestelijk feestje. Uiteraard.

Millie Bobby Brown draagt een crop-top op haar verlovingsfeest

Zoals het hoort bij zo'n gelegenheid ging Millie helemaal los op modegebied en droeg ze een prachtige co-ord set. Het matching tweedelige stuk bestond uit een top met ronde hals en een midi-rok met knopen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de toepasselijke ivoorkleur, de kanten details en de versierde naden. We komen helemaal in de bruidssfeer van Millie.

Dat gezegd hebbende, zijn de foto's verrassend genoeg op sociale media terechtgekomen via één van de feestgangers. Terwijl Millie en Jake nog geen details van de dag hebben gedeeld, heeft Pete Burkill, de haarstylist van de actrice, een driedelige reeks foto's van het feest gepost.

Pete tagde de creatieve genie achter de 'fit' van Millie op Instagram. Millie's vaste stylist, Michelle Kelly, is het brein achter deze look en kleedde haar ook voor haar Comic Con 2023 optreden in Osaka, Japan, slechts een paar weken geleden. Ik bedoel, kijk naar deze Moschino jurk. *Applaus.* Als dit de glamstandaarden van dit moment zijn, kunnen we niet wachten om de mode te zien die gedragen wordt op de grote dag van het paar!

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws