Hailey Bieber draagt een stringbikini en doorschijnende top in babyblauw

De pastelkleurige look combineerde ze met een make-uploos gezicht.

Hailey Bieber verklaart het strandseizoen voor geopend op, zoals we van haar gewend zijn, Y2K-achtige wijze in een babyblauwe stringbikini en eveneens babyblauwe, doorschijnende crop-top. Accessoires? Een Nike pet, make-uploos gezicht en tattoos.

Hailey Bieber draagt babyblauwe stringbikini en doorschijnende crop-top

De foto waarop Hailey de look draagt deelde ze deze week zelf via Instagram – bekijk hem onderaan dit artikel. De foto ging voor haar echter niet om haar badkleding, want bij de post schreef ze: 'skincare 🌼 summertime 🌼 skincare 🌼'. Op de foto zijn naast haar boeken, een pen en producten van haar eigen beauty-merk Rhode te zien, dus het lijkt erop dat ze lekker poolside aan het werk was – uit deze zonnige chill-werk sessie zouden dus zomaar eens want nieuwe Rhode-producten kunnen komen.

Hoewel we zeer te spreken zijn over Hailey's babyblauwe ensemble hield ze het voor de rest simpel – op de foto lijkt ze geen make-up te dragen en heeft ze een pet op die zomaar eens van manlief Justin Bieber zou kunnen zijn. Ook de tattoos op haar heup en bovenbeen kregen in deze look alle ruimte om te shinen.

Verder zijn in de post foto's te zien van een zeer spectaculaire manicure (deze foto nemen we sowieso mee naar de nagelsalon als voorbeeld), een selfie waarin Hailey haar kenmerkende sleek look tentoonstelt, een foto waarop te zien is dat Hailey buiten staat op sokken (eh, oké?), nóg een foto van eerdergenoemde spectaculaire manicure, Nike pet en make-uploze look en tot slot een foto van gordijnen die misschien wel in Hailey's huis hangen.

Hoe dan ook – it's giving summer.

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws