Deze populaire elektrische fietsen wil iedereen op dit moment hebben

Sterren als Justin Bieber, A$AP Rocky en Cara Delevingne zijn al fan.

jb op fiets
Justin Bieber

De kans is groot dat je in je leven ten minste één fiets hebt gehad en dit is ook niet zo gek. Ons kikkerlandje staat natuurlijk bekend als fietsland en veel dingen worden met de fiets gedaan, omdat dit door de grootte van ons land en de goede wegen goed te doen is. Maar wat als je het fietsen door weer en wind intussen zat bent geworden en je het liefst alles met de auto doet? In een grote stad kan dit nogal onhandig zijn, en het is natuurlijk ook verre van goed voor het milieu.

Een goede tussenweg zou de elektrische fiets kunnen zijn: hij brengt je snel op je gewenste locatie, is duurzamer dan een auto en de fiets doet vrijwel al het werk voor je. Het enige wat je hoeft te doen is een beetje trappen en sturen en binnen een mum kom je aan op de gewenste locatie.

De elektrische fietsen (of e-bikes) worden een steeds groter begrip: het aantal mensen dat ervoor kiest om toch over te stappen op zo'n exemplaar neemt alleen maar toe. Ook geïnteresseerd in het aanschaffen van een e-bike? Shop hieronder de populaire VanMoof en Cowboy e-bikes, zodat jij ook sneller én bewuster op pad kunt.

Shop je elektrische fiets:

Advertentie - Lees hieronder verder
1
VanMoof S3
Van Moof
€ 2.498,00
2
Cowboy C4
Cowboy
€ 2.890,00
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Lifestyle