Met deze luxe en knappe sieradendoos van Action raak je nooit meer je sieraden kwijt

Je sieraden opruimen wordt haast een feestje.

Het komt vaker voor dan we willen toegeven dat we onze sieraden kwijt zijn. Ringen die ineens op de meest willekeurige plekken liggen, kettingen die zo in elkaar zitten dat je geen idee hebt of het er nou 1, 2 of 3 zijn en dan hebben we het nog niet eens gehad over het mysterie van de verdwenen oorbel.

De oplossing? Een mooie sieradendoos waar je graag aan het einde van je dag je sieraden in opbergt. Bij Action vonden we zo'n handig exemplaar, en die staat bijzonder mooi op de kast van je slaapkamer.

Shop de luxueuze sieradendoos van Action

Action

Action sieradendoos met 3 lagen en slot

€ 19,95

De zwarte sieradendoos is niet alleen handig, maar ziet er ook nog eens luxueus uit. De buitenkant is van vegan leer en de binnenkant is van vilt om je sieraden te beschermen tegen krassen en beschadigingen. Extra fijn: de sieradendoos heeft een slot waarmee je je sieraden kan beschermen tegen dieven (je familieleden of huisgenoten welteverstaan).

Je sieraden kun je opbergen in drie verschillende lagen. De bovenste laag heeft kleine compartimenten om ringen, oorbellen en andere kleine sieraden in op te bergen. De tweede laag is speciaal voor kettingen en armbanden en laag drie is perfect om grotere sieraden en andere accessoires in op te bergen.

Op zoek naar spullen voor je huis? Action heeft de beste aanbiedingen

De webshop van Action is sowieso een goed startpunt als je op zoek bent naar items voor je huis. Zo vonden we eerder dit coole macramé-vloerkleed, deze schommelbank met luifel waarin je ultiem kan genieten in de tuin en dit velvet opbergbankje – die overigens perfect samengaat met de sieradendoos.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shop