Dit zijn de 10 beste retinol-oogcrèmes om fijne lijntjes en donkere kringen tegen te gaan

Dit is wat retinol voor je kan doen.

Retinol-oogcrème - wat is het, wat doet het en is retinol wel écht goed voor je ogen? Retinol, een ander woord voor vitamine A, activeert de aanmaak van proteïne in de cel, waardoor deze een boost krijgt. Met als gevolg dat de huid rondom het oog wordt verstevigd, waardoor rimpeltjes en kraaienpootjes net effe iets minder opvallend zijn (net als bij een anti-rimpelcrème). Het is geen wondermiddel waardoor je twintig jaar jonger lijkt. Willen we ook niet. Wat het wèl doet is je sprekende gezicht nog wat frisser doen - uhm - ogen. Een retinol oogcrème is dan ook onmisbaar in je routine.

Dit zijn onze favoriete retinol-oogcrèmes

Advertentie - Lees hieronder verder
1
Dermalogica AGE Smart Age Reversal Eye Complex
de Bijenkorf

Deze oogcrème van Dermalogica draait de tekenen van huidveroudering een klein beetje terug. Retinol, peptides en Vitamine C verstevigen de huid en verminderen fijne lijntjes. Het exclusieve UGL ingrediëntencomplex verbetert de textuur van de delicate huid rondom de ogen.

€ 85

SHOP

2
L'Oréal Paris Revitalift Anti Rimpel Oogcrème
Lookfantastic

Deze anti-rimpel oogcrème vecht tegen lijntjes en kraaienpootjes rondom de ogen. Dankzij Pro-Retinol A en Elasti-flex wordt de huid rond de ogen verstevigd.

€ 15,45

SHOP

3
First Aid Beauty Skin Lab Retinol Eye Cream
Lookfantastic

Deze First Aid Beauty-oogcreme met Trimoleculair gewicht hyaluronzuur is een krachtige maar milde verjongende oogcrème die helpt op meerdere huidniveaus vocht, gladheid en volheid in te kapselen. Dit terwijl de cafeïne helpt om wallen te verminderen en microparels de natuurlijke uitstraling van de huid versterken.

€ 33,45

SHOP

4
CHANEL Le Lift Oogcrème
ICI Paris XL

De formule van Le Lift-oogcrème is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten met eigenschappen van het botanische concentraat van alfalfa, een natuurlijke actieve werkstof die net zo doeltreffend werkt als retinol. Een Phyto-Active Complex verrijkt de formule voor een ontzwellende en verkwikkende werking op de oogcontour.

€ 80

SHOP

5
Clarins Super Restorative Total Eye Concentrate Serum
Douglas

Super Restoratice Total Eye Concentrate van Clarins bevat een unieke mix van effectieve plantenextracten welke zich op het gehele gebied rond de ogen richten. De combinatie van harungana, dat nog doeltreffender is dan retinol, met een anti-ageing tetrapeptide (ja, ja) verstevigt de huid op alle niveaus.

€ 70,95

SHOP

6
THE GREY 3-in-1 Face Cream - dag-, nacht- & oogcrème
de Bijenkorf

Deze 3-in-1 crème (dag-, nacht- en oogcrème) vitaliseert en vernieuwt droge huid met haar bijzondere, rijke structuur en een unieke mix van retinol, peptiden, blauwe zeealg en antioxidanten. Huidverzorgende bestandsdelen doen de natuurlijke huidbarrière herleven, en zorgen voor een mooie, gezonde, net effe iets jonger ogende huid.

€ 79

SHOP

7
Paula's Choice Clinical Ceramide-Enriched Oogcrème
de Bijenkorf

Deze rijke oogcrème bevat het CollagenSupport Complex, gecombineerd met retinol en vitamine C. Deze combinatie van ingrediënten hydrateert en versterkt de tere huid rondom de ogen en zorgt ervoor dat fijne lijntjes en lijntjes zichtbaar verminderen.

€ 49

SHOP

8
Kiehl's Youth Dose Eye Treatment
de Bijenkorf

Een veelzijdige krachtige anti-aging oogcrème met Pro-Retinol, verzacht en verheldert je blik met Vitamine C en rode druivenpitextract. Je geeft je ogen inderdaad een 'youth dose' met deze hydraterende oogcrème voor fijne lijntjes en wallen.

SHOP

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health