De balkontafel van Action voor €29,95 is ideaal voor de kleinere buitenruimte

Weinig ruimte op het balkon, maar wil je wel graag een tafel? Dan is deze balkontafel van Action voor jou.

balkontafel action
Action

Eet of borrel je graag in de buitenruimte, maar ben je niet gezegend met een grote tuin of balkon? Maak op je (kleine) balkon dan in een handomdraai een bar of eetplek met de handige balkontafel van Action.

Keter balkontafel van Action

Een diner op het balkon kan in gedachte een leuker idee zijn dan het in werkelijkheid is. Een tafel op het balkon betekent namelijk in veel gevallen dat er geen ruimte overblijft om ook maar een kont te keren. Herkenbaar probleem? Dan is de balkontafel van Action dé oplossing. De bar is namelijk hét antwoord op de vraag naar een functionele én stijlvolle tafel voor het balkon.

Doordat de tafel aan de reling wordt bevestigd, bespaar je veel ruimte, dat is de grootste plus. De tweede is het materiaal. De kunststof tafel met houtlook is namelijk bestand tegen alle weersomstandigheden, dus je hoeft ’m niet binnen te halen wanneer slecht weer is voorspeld. De derde plus is het gemak: in slechts 20 minuten hang je de balkontafel op. Nog een reden nodig? De balkontafel wordt ook nog eens thuis geleverd. Rest ons nog dit: veel plezier!

Keter balkontafel

Keter action.com
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shop