Bij Action scoor je een royaal macramé vloerkleed voor slechts € 29,95

Fan van de bohemian stijl? Dan is dit vloerkleed perfect voor jouw interieur.

Een mooi vloerkleed is een must om sfeer in huis te halen – of het nu in je slaapkamer, woonkamer of zelfs tuin of balkon is. Bij Action scoor je nu een royaal macramé vloerkleed voor de luttele prijs van €29,95 – en wij zijn groot fan. Net als van dit populaire Action-servies trouwens.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bij Action scoor je een macramé vloerkleed voor slechts € 29,95

We weten niet precies wát het is, maar een vloerkleed leukt zonder twijfel iedere ruimte op. Het maakt de boel in no time flink knusser, vind je niet? Eerder spotten we al de perfecte schommelbank bij Action, net als deze handige balkontafel. Dit keer viel ons oog op een macramé geruit vloerkleed in de webshop van Action, wat we meteen in ons winkelmandje willen stoppen.

Action

Action / Macramé geruit vloerkleed in crème

€ 29,95

Houd je van een Ibiza-achtige look and feel? Dan wordt dit vloerkleed de nieuwste aanwinst voor jouw interieur – overigens perfect passend bij deze relaxte hangmat van Action. Hij heeft een trendy reliëf in ruitpatroon en is voorzien van leuke franjes, wat het vloerkleed een speelse uitstraling geeft.

En héél fijn voor je blote voeten: het vloerkleed is gemaakt van 100% extra zacht katoen. Hij past, dankzij een neutrale crèmekleur, in principe in vrijwel ieder kleurenpalet, dus hoogstwaarschijnlijk ook in jouw interieur. Heb je al een plekje voor dit prachtige vloerkleed bedacht? Goed om te weten: de afmetingen zijn 150 x 200 centimeter.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van ELLE Decoration