Megan Fox poseert in een kleine zwarte bikini en laat daarmee ook haar nieuwe coupe zien

Dat Megan haar bruine lokken heeft verruild voor rode wisten we, maar nu is er ook de schaar in gezet.

Megan Fox deelde via haar Instagram-pagina foto's van zichzelf in een ieniemini zwarte bikini met cut-out, en op de foto's uit dezelfde post zagen we ook dat Megan de schaar in haar inmiddels rode lokken heeft gezet. Ze zeggen dat een vrouw een nieuw hoofdstuk in het leven markeert met een nieuw kapsel – zou dit ook voor Megan het geval zijn?

Megan Fox poseert in kleine bikini en showt daarmee haar nieuwe kapsel

Elke zomer is een hot girl summer voor Megan Fox, en dus liet ze ons met een recente Instagram-post duidelijk weten dat het seizoen geopend is. Officieel begint de zomer uiteraard op 21 juni, maar onze Meg is haar tijd ver vooruit. Afgelopen weekend deelde ze de selfies van haar lichaam gehuld in mini zwarte bikini en haar make-uploos ogende gezicht op het strand met haar 20,9 miljoen Instagram-volgers en schreef daarbij 'ace of cups + the star'.

Met het kleine bikini-topje met cut-out en het hoog uitgesneden broekje laat ze zien dat ze helemaal klaar is voor het strand, en de set combineerde ze met een aantal gouden en diamanten armbanden en een ombre oranje lak op haar lange, puntige nagels. Op de eerste foto waarbij ze op een bank lijkt te liggen zien we het al, maar op de tweede foto is pas echt duidelijk dat ze een flink stuk van haar haar heeft afgeknipt, en ook dat deze kortere lengte haar érg goed staat. Haar haar droeg ze toepasselijk genoeg in beachy golven met een middenscheiding, en haar niet of nauwelijks aanwezige make-up en zichtbare sproeten droegen alleen maar bij aan de natural beauty-look.

We zijn benieuwd wat voor looks de rest van de zomer ons zal brengen.

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar